Jag ska leta en som är som jag.. Alltså Skorpion!

Du måste ha passion och dramatik i ditt liv, så kärleken är ett högintressant område. Ofta experimenterar du ganska mycket innan du till slut hittar någon att slå dig till ro med.

Din partner ska gärna tillöra ett vattentecken: KRÄFTAN eller FISKARNA får du det väldigt bra med. Precis som du är de känslomänniskor som litar mer på stämningar och intuition än på ord. Möjligen kan KRÄFTAN vara lite för blödig och försynt för dig.

Mest perfekt är nog en annan SKORPION. Egentligen finns det ingen annan som helst kan förstå dig, och mellan er förssiggår ofta ett spel som andra inte har en aning om. Ni ser och hör allt, läser av varandra exakt och har ett fascinerande kärleksliv! Ett spännande par som gör ett starkt intryck på omgivningen!

VÄDUREN och du får problem, ni kan rentav bli lite elaka mot varandra.

Med OXEN får du en partner som är lika njutningslysten som du och dessvärre också lika svartsjuk. Häftigt till en början men problematiskt i längden!

TVILLINGARNA har du inte mycket till övers för, och ni brukar automatiskt undvika varandra. Några kollisioner blir det inte, och inget annat heller!

Krockar gör du däremot med LEJONET. Ni kan hamna i riktiga strider men också bli väldigt förälskade. I längden tar dock slitningarna ut sin rätt, och ni skiljs dessvärre sällan som vänner...

Harmoni får du med JUNGFRUN, fast det kanske inte blir nog spännande för dig,

och du dras ofta till VÅGEN trots era många olikheter.

En Skorpion och en SKYTT kan också bli en lyckad kombination, men då gäller det verkligen att jämka ihop två starka viljor som drar år varsitt håll. Men ni är så otroligt olika så att ni paradoxalt nog kan förstå varandra.

STENBOCKEN passar dig också bra, särskilt om ni driver något gemensamt projekt eller arbete. Ni tänker ofta i samma banor och stöttar och stärker varandra.

VATTUMANNEN och du kan snarare sabotera varandra, om än omedvetet. Ni blir ofta ovänner om principsaker. Om ni trots allt lyckas leva ihop så har ni i regel ett okonventionellt och spännande hem som inte liknar något annat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0