Helgen


I helgen har vi varit i Kiruna.
Vi åkte dit på fredag efter lunch, å när vi kom fram hade mamma gjort köttfärspaj och ost och skinkpaj, så drack vi en öl å sen sov vi allihopa ganska gott inte allt för sent.

På morgonen till Abisko, så gick vi i Abiskojokka "Grand Canyon" det var jättefint där


Vi gick där efter tills vi kom fram till Torneträsk, på vägen dit fanns ett ställe med massa massa platta stenar, när vi sen kom fram till Torneträsk så stannade vi där och fikade, och man kunde se Lapporten jättefint därifrån, det var dock lite molnigt



Sen åkte vi upp en bit till tills vi kom till Silverfallet och där gick vi oxå ner tills vi kom till Torneträsk igen, fast det här är väl typ 1-2 mil bort. där var hela stranden av "mack"stenar, sånna platta som man kan kasta macka med.


Sen åkte vi och kollade på Björkliden och Riksgränsen en sväng, men vi körde bara in och vände typ vi gick inte ut å tittade så mkt. Det ser helt annorlunda ut när det inte är snö där..
Sen åkte vi till Narvik och köpte varsin glass, vi åkte även ner till en fiskebåt och köpte lite nykokta räkor, så tog vi med dom och åkte ut till havet och fiskade och fikade.
Vi fick 4 st stora sejar.

Johan fick en av dom, han hade en andra på kroken oxå men den släppte det var så mkt sjögrän precis utanför var vi stod.

På vägen hem åkte vi förbi det stora stora trollet efter vägen


Sen åkte vi tillbaka till Poikki och åt renbog som hade varit i ugnen hela dagen när vi var på våran utflykt, så den var mör och god!

på söndag var vi och hälsade på Fammo å Faffa, käkade från Empes, sen var vi förbi hos Cissi och Niklas och tittade på lilla Edwin, det var ett fint barn :)
Sen åt vi våra nyfiska sejar innan vi åkte tillbaka till Skellefteå, det blev en intensiv men väldigt rolig helg!

Idag har vii varit ute och åkt båt här i älven och det var oxå skoj! Skönt att det är lite fint v äder fastän det verkligen börjar bli höst!

Nu ska vi titta film.

Heipa


Kommentarer
Postat av: Sanned

Åhh, vilka fina bilder. Förstår inte hur ni hann med allt detta under en helg : )

2008-09-22 @ 20:56:45
URL: http://sassaliv.blogg.se/
Postat av: Johanna

Nice! det såg riktigt fint ut.. det är sånna här gånger Sverige visar sig från sin bästa sida.. :)

2008-09-23 @ 20:06:41
Postat av: Therese

Oj vad ni har hunnit med mycket på en hel helg. Åh så vackert det ser ut att vara där, vilket landskap. Hoppas vi ses snart. Kram

2008-09-23 @ 22:22:12
Postat av: Ss

men åå vad mysig helg ni haft!

hoppas vi ses snart,saknar ju dig!

2008-09-24 @ 23:02:08
URL: http://ladysooul.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0