Idag...

Så ska vi åka till Skellefteå, Johan har skola till halv fem, sen åker vi, har ringt till mamma å pappa och önskat middag i Byske, och det gick bra som tur var :)

Så idag ska det städas och packas, jag tycker om att komma hem till ett välstädat hem, sängen ska vara bäddad, ingen odiskad disk osv, oftast när man varit borta vill man kunna komma hem och slappa, inte ta tag i städprojekt det första man gör, så gör alltid det innan vi åker.

Igår kom mina nya böcker förresten, var genast tvungen att börja med Åsa Larssons "Till dess din vrede upphör" har läst mer än hundra sidor igår på eftermiddagen, och boken kommer förmodligen vara slut innan helgen är det.
Ja och där tänkte jag sätta in en bild men det fungerar tydligen inte just nu...

Förresten så blir det att åka tillbaka hit redan på lördag, vi upptäckte att Johan har en dugga på tisdag och blir lite sent då att komma hem söndag då blir det som bara en heldags pluggning, så vi åker lördag kväll så blir det hela söndag och måndag iaf.

Vi ska förresten hämta en sak, som tur var hade mamma och pappa med släp som skulle gå tomt upp till Kiruna, och det är en stoor sak vi ska ha, sätter in en bild sen när vi kommer hem med var det är :)

Aja ha en trevlig långhelg allihopa iaf!

Heipa

Kommentarer
Postat av: Therese

Trevlig helg till dig med. Kram

2009-05-20 @ 21:02:47
Postat av: Cecilia

åååh, jag hade skrivit massa saker men allt försvann+??!? Tror ja??!

det var iallafall...

... läsa bok, lyssna på musik, lyssna på ljudbok, spela yatzy, kasta gris, spela kort, lägga patians... Det kommer gå hur bra som helst! KRAM!

2009-05-25 @ 21:44:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0