Paris dag 3 (Söndag)

Självklart som den superkristna familj vi är så startade vi dagen med Gudstjäst ;)

Notre Dame

Den är lite mer scary än kyrkan vi var i första dagen, den har massa läskiga skulpturer och drakar och demoner utanför överallt.

Det var helt tjocksmockt med folk i kyrkan under gudstjänsten, det stod att den skulle vara internationell så vi tänkte det kunde vara lite kul det är ju inte varje dag man är in dit, men det var på franska. Det var flera präster där framme.

Efter besöket i kyrkan gick vi till en butik och köpte Baguette, lite ostar, salami, massa att dricka och sen la vi oss i en park och myste ett tag, det var 32 grader varmt och resans varmaste dag den dagen.

Iskall Smirnoff satt inte fel då

 

Vi bestämde oss för att ta en båttur på Seine i det underbara vädret. (tog med lite Heinikken på den)

 

Den var guidad på franska och Engelska, men hon var ungefär lika bra på engelska som mej = vi försod inte ett piss av vad hon sa, så vi drack mest öl och fotade sånt vi tyckte var intressant (typ eiffeltornet och Notre Dame)
Efter båtturen tänkte vi att vi skulle se MonaLisa, vi var rätt fulla allihopa vid den här tiden och posade "träbenet" utanför Louvren
   

När vi kom in dit och skulle se MonaLisa så hade den delen av museet stängt 18, vi var där 18,30 typ, det var ju som typiskt, men vi drog vidare, hittade ett pariserhjul på vägen, så vi hoppade på det
    

 

Efter det åkte vi till Amerika, New York!

Nää jag skoja bara, :) Dom har en liten Frihetsgudinna i Paris så vi åkte till och tittade på den.

Efter det åkte vi och käkade middag uppe i kvarteren bakom Sacré-Cœur, det var den dyrast och sämsta maten vi åt på resan, vi var rätt slut efter ha ha hunnit med att se massa, en fylla mitt på dagen osv, så efter middagen som iofs var vid kanske 10-11 tiden på kvällen så for vi hem och sov.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0