Skogssvamp och viltskavssås med pasta.

Dagens mat blev lite utav en besvikelse, jag som trodde den här rätten skulle vara godast!

Man skulle steka 200 gram skivade skogschampinjoner med en hackad gul lök.


Hälla över det på en tallrik och steka 2 paket viltskav.


Sen blanda ihop det och strö över 1,5 msk vetemjöl


Blanda ihop det och sen i med 2,5 dl mjölk, 1 dl creme fraiche, 2 tsk kinesisk soja och låta det puttra en stund.
Koka pasta, hacka en gurka.
Strö eln halv kruka hackad persilja över maten och
KLART!


Det såg ju väldigt gott ut, men tyvärr smakade det inte detsamma..



Så jag rekommenderar inte denna maträtt..



Så nu är Johan och handlar och det blir varma mackor ikväll. mums!


Heipa


Kommentarer
Postat av: Therese

Trist när det man tror ska smaka bra inte blir det. Kram

2011-03-25 @ 19:35:53
Postat av: Hanna

Jag har kört på Nestlé burkar då han gillat dom mer än Semper!



De höll bara 3 dygn, vissa 2 dygn.

Tycker inte det är jobbigt att frysa ner heller då han ändå inte ska få efterrätt jämt :D

2011-03-28 @ 20:36:09
URL: http://toookmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0