Inget hål

Vettefan hur det gick till men jag hade verkligen inga ål.. har aldrig varit med om det förr då jag varit till tandis jag har alltid haft å oftast många!
Nu e jag alldeles lycklig!!

Idag har min granne varit å hälsat på.. jag fick en vääldigt lång blomma som han hade tryckt ner i en vinflaska och under dom minutrarna han var här hann han säga näsvis kanske 50 gånger.. lite roligt.. Det började i trappen att han inte vill vara näsvis men måste fråga om han får komma upp och kolla lite. Å sen inte vara näsvis å fråga 100 saker till..
Det har blitt annorlunda här i farstun när han har flyttat in.. en annan lukt.. han röker så det kanske är det (Det är ingen god doft som uppstått)
Jag fick även den infon att han som bott här innan valde att sätta en markis istället för dörrar till duschen, att han rökte innan och golvet var bränt(ja jag har bytt golv) att han var alkis. Tyckte att en wiskey om dagen var bra. Kommunen var här och tog hand om gubben innan han dog. Ja man kan säga att han hann säga väldigt mycket på väldigt kort tid med världens bondedialekt så jag fattade bara hälften.=)

Idag ska jag nog kankse baka bröd. Jag hade behövt tvätta oxå men jag gör nog det imorgon på morronen istället.
Skriver mer sen
Heipa

Tandläkare

Jag hade bestämt mej att aldrig mer i hela mitt liv gå till tandäkaren. Men sen fick jag höra skräckhistoria hur det kan gå då å beställde genast tid.. Så nu sitter jag här å ska dit om två timmar.. Jag är fruuuktansvärt rädd.. tror nästan jag kommer få hjärtinfarkt när jag är där. Jag HATAR tandläkare av alla slag.

Ja det var de klaget. Jag är Nissevakt nu. Han skäller åt allt. Det var lite kul när brevbäraren kom och kastade in posten han visste inte vars han skulle ta vägen.

Igår har jag klippt mej.. några centimeter.. så håret e elt mjukt å fint nu! I like! Har även en lugg som funkar nu.. jobbigt när den är för lång..

Imorron kommer äntligen Sanna Det ska bli sååå kul! Syn bara att hon e sjuk men det är alltid nån av oss då vi ses..
 
Sen jag med min vanliga tur.. datorn jag beställde funkar ju givetvist inte.. så irriterande!!  Ska skicka tillbaka den snarast.. men som tur e får jag låna dator från syrran tills den kommer tillbaka..

Nu ska jag nog borta tänderna och knarka lite flortabletter känns som bäst..
Undra hur många hål jag har.. minst 10 tror jag.. eller 8 iaf.
Heipa!

Sista dagen

Som jag har dator, men snart kommer min nyinköpta.. de ska bli hääärligt=)
Idag har det varit en lugn dag.. var å hjälpte en kompis med beskattningsrätten hehe kan säga att jag saknar inte mina studier ens lite..
Jag har mailat in min rättade b-uppsats nu men det är grymt svårt att hitta stavfel när man har läst texten hundra gånger pluss att ajg är kass på skriva.. typ skillad på de och dem och dom det är verkligen svårt.. men jag har chansat lite vilt och fått hjälp med de så jag hoppas verkligen att lars godkänner den nu.. hur länge de nu tar.. men nu borde han ju vara tillbaka i skolan..

Jag har fått räkning från studentkortet.. och den ska jag betala.. kotar ju bara 220 och då kan jag ha telia student ett halvår till det tjänar jag ju igen direkt.. plus att jag får gratis plussmeny på max och det är ju oxå trevligt=)

Bara två nätter kvar nu i min gaaaamla säng vars varenda fjäder känns.. sen blir det som att sova på moln ;P Hoppas jag iaf:P

Imorgon är jag även ledig fastän det är måndag.. Det var länge sen sist!
 skönt de ska bli.. ska vara hundvakt åt nisse så jag hoppas att det inte regnar då kan man fara på långpromenad
Nu är klockan mer än halv två så nu ska jag hoppa under täcket..

Heipa

PS

När jag får min nya dator så ska jag lägga upp lite bilder! Det blir lite tråkigt med bara massa text!!

Mitt i natten

Det känns verkligen att det börjar bli sent.. Jag har jobbat tolv timmar idag.. från 7-19.. men det är rätt soft på lördagar det ringer ytterst lite.. men man e ju ändå på jobbet.. men nu är jag äntligen ledig i två dagar!

Annars har det väl inte hänt så mycket.. har bakat en hel del i veckan.. eller iaf tre sorter=) Bröd å pioger å bullar.. de e som rätt kul att ha hemmagjort..Det var veckans händelse:P

Idag har anna varit här vi har ätit glass och druckit te och sånt.. rätt mysigt å bara ta de lugnt å så på en lördagkväll.. Men nästa helg då blire då fest iaf=) Med Sanna=) De ska bli superskoj!!

På tisdag kommer mitt Ikea paket.. guuud va jag längtar!! Äntligen en ordentlig säng!
Jag har även beställt en dator nu i fredags.. men den kommer först om 10 dagar..har fått låna en nu under helgen!

Jag har beställt tid hos tandläkaren nu oxå.. Jag har fruktansvärd skräck.. helt sjuk skräck.. jag vet inte hur jag ska göra för att ta mej dit dendagen.. Men jag måste fan gå.. har blivit ännu räddare för att inte gå=) Men jag skulle få komma till en snäll tjej som brukar ha hand om extremt rädda människor och har jag hål får dom droga mej som satan eller söva ner mej för då tänker jag inte vara vid medvetande iaf.. och egentligen vet jag att det inte är en fråga OM jag har hål utan hur många.. å dyyyrt kommer de bli.. fan..

Nä nu ska jag lägga mej och läsa.. Håller på att läsa boken "konsten att vara snäll" så nästa gång vi ses kanske jag e en trevligare människa:P

Nå natti natti

Heipa

Ren

Jo har nyss duschat.. Men även är jag sugen på renkött.. Ska nog göra det nästa vecka nån dag om man får sluta tidigt nångång..

Ja de händer inte så mycket just nu alltså.. Jobbar mest varje dag.. har i´nte gjort så mkt speciellt dom senaste dagarna.. köpt en bärbar telefon så numera kan ni vänner ringa hem till mig.. Ring mobilen för ytterligare info:P
Imorron ska jag nog till Byske, sista helgen mor och far är här..

Känns som att sommaren har gått alldeles för fort.. känns som att den precis har börjat å redan är det augusti..
Nu  jobbar jag två helger i rad så det blir inte att hitta på så mycket heller..

Ska köpa mej en dator när lönen kommer. Det är min plan just nu.. Blev ju sängen istället denna månad..

Varför blir man inte mätt på äcklig mat? Konstigt.. äter man nåt man tycker är gott blir man mätt direkt men äter man nåt äckligt som jag har gjort idag så känner man sej inte mätt fastän man ätit mycket.. eller det kanske bara e de att man inte känner sig belåten..

imorron slutar jag kl 4 det ska bli väldigt skönt.
Nu ska jag ta en beta.

Heipa


RSS 2.0