Umeå

Idag har jag å Linn vart i Umeå.. å herregud va vi har kört runt där.. vi hade noll koll på vars allt låg verkligen.. för de mesta var jag ganksa bra kartläsare men inte alltid.. men hade varit skönt om all tid till att hitta alla icor gick till att besöka dom istället..
Imorron e de tillbaka till vanliga jobbet igen.. jag är ärligt talat ganska trött å hade behövt vara ledig från allt en dag iaf.. men de kommer tid för det oxå en annan dag.. om några veckor=)
Imorron ska jag å köpa en ny kyl å frys å spis å fläkt.. hoppas det inte är tusen års leveranstid på det.. Jag hatar att vänta!

Nä nu ska jag äta en macka sen ska jag hämta tvätten från tvättstugan å sen blire att sova.. skööönt!
Nu spolade toaletten.. den gör de av sig själv ganksa ofta jag gillar de inte man blir som livrädd..

Jaja natti
Heipa

Inge Kiruna

Det blir ingen Kirunafestival för min del...
Jag kom på att de är lite onödigt slöseri med pengar speciellt eftersom jag jobbar på fredagen å börjar om igen på måndag.. men nästa år kanske=)
Men det är ju festival i skellefteå den helgen oxå så jag kanske går en dag på den istället det blir nog oxå kul.. pluss att päronen kommer å hjälper mej med lägenheten och det är det viktigaste av allt just nu att den blir klar nångång så jag får flytta in.. jag är inte den som har tålamod direkt..

Idag har de varit sjukt fint väder är lite bränd kan man säga.. det sviiider.. mamma å pappa har varit här i helgen oxå så jag ahr varit i Byske å solat idag på dagen..
Sen har jag målat köket.. två varv.. men de behövs målas minst ett varv till.. Taket är helt klart och tapeterna i vardagsrummet.. jag längtar sjukt mycket att flytta in.. å givetvis får alla som vill komma på kaffe då=)

Annars har det väl inte hänt så mycket.. Det ser ut som bagdad här i mitt studentrum eftersom jag är här typ 1% av min vakna tid.. nu börjar på allvar mina rena kläder ta slut så det börjar bli dags att avsätta en dag för tvättstuga.. Det ska bli så skönt att ha en hel lägenhet sen å inte bara ett litet rum!

Imorron ska jag å Linn åka till Umeå å vara leg. kontrollanter på Ica.. det är ganska kul jobb men känner att det är lite stressigt just nu att hinna med allt.. men det kommer vara ännu roligare sen när man får lönen=)

Nu blire sängen strax

Heipa


En Tattoooo

Jo nu mera är jag innehavare av två tatueringar.. tror de blev fint=) Men nu har jag glagpack på hela foten som jag ska sova med.. ska undersöka det närmare imorgon!
Jag var så nervös innan att jag trodde jag skulle dö men de gick helt okej faktiskt! =)
Camilla du hade rätt de var inte så mycke farligare att göra på foten än nån annan stans!

Sanna är här nu de e kul!=)
Imorron kommer även far min å ska hjälpa mej med lgheten..
Om nån annan vill hjälpa till är ni välkomna till nya lägenheten imorron efter 10.00:P

Nå nu ska jag kolla lite tv har ont i skallen har varit på helsänn hela dagen men nu kan man slappna av!

Natti
Heipa

Lägenhetsägare!

På allvar nu! Jag har skrivit på alla papper och allt är klart.. har nycklarna å de=)
Nu äger jag mitt eget hem! Kom tillåmed ihåg att ringa å försäkra hemmet i morse=)

Redovisningen i måndags gick bra.. ska bara ändra ex antal stavfel så är det heeeelt klart!

Idag har ajg varit hos anna hon hade gjort wook som var helt underbar! Faktiskt de godaste jag ätit på länge!
I helg kommer antagligen kusinerna! Eller iaf Sanna kommer imorron och förhoppningsvis Andreas på Fredag..

Om exakt två dagar är jag nytatuerad vid den här tiden=) Jag ska lägga in en bild sen kanske.. eller så kanske jag bara visar den på riktigt:P De blir på foten iaf!

Imorron börjar jag kvart i tio så lite sovit får man! skönt!

Nä nu ska jag lägga mej!

Natti
Heipa

Det gick åt helvet...

Till en början.. Jag gick från banken med gråten i halsen efter att ha fått beskedet att jag itne alls får lån. Jag får ut ca 10 efter skatt å har en hyra på 3,6 dsv de blir 6,4 över.. å gränsen var att man var tvungen att ha 7 över.. Jag frågade varför å de var för att de är ju tänkt att man ska ha råd att ha bil osv.. Å jag tjatade å sa att jag inte alls har nån bil å inte vill ha någon.. Så hon sa att hon skulle se efter vad shon kunde göra å sen höra av sig..

Sen ringde hon hon och jag FICK lånet!
Precis efter ringde mäklar å sa att jag har fått medlemskap i bostadsrättsföreningen godkänt!
Så på tisdag ska vi träffas på banekn så är nycklarna å lägenheten min min min!=)

Nu har jag planerat i min hjärna hur jag ska renovera tror de blir superfint å jag e dölycklig nu alltså!
Jag ahr jobbat till 8 idag var helt själv där från typ sex.. de var rätt skönt de ringde nästan inget å kunde läsa lite på min uppsats så nu börjar de verkligen bli klart=)

Men nu ska jag skriva det sista på den!

Imorron jobbar ajg 8-18 sen e de fest på Tuvan! De ska bli skojj!

Heipa

Ojsan Hoppsan

Imorse.. så råkade jag visst köpa en lägenhet.. =)
Så här var de att jag åkte å kollade på den.. Dom har rökt inne så man måste tapetsera om å måla om taket å sånt.. Men den var billig så de e helt klart värt de!
Ska bara till banken imorron å höra så jag får ta lån så är lägenheten MIN sen!=)
Och de bästa av allt är att den står helt tom så jag får flytta in typ direkt.. Gu va jag är lycklig! Hoppas de inte blir nå tjorv på banken imorron bara.. men hon trodde de inte skulle vara nå problem då jag var där sist.. Jag är ju en skötsam dam=)

Så har jag äntligen fått tid till en tatuerare så nästa fredag har jag ett nytt konstverk på min kropp. närmare bestämt foten om jag inte helt plötsligt ballar ur.
Jag har känt mej helt lugn inför tatton men nu när jag fick tid så fick jag en pytteliten klump i magen, för även om smärtan är uthärdlig så är ju ajg världens mesigaste tjej. Men Jag ska ta med mej någon som kan hålla mig i handen:P

Nu ska jag skriva de sista på min uppsats å sen ska jag maila iväg den!

Skriver imorgon hur det gick med lägenhetsaffären.!
Det är så typsikt att man sånna här dagar jobbar dom värsta tiderna, som idag från kvart i tio till kvart över sex, totalt omöjligt att hinna till banken eller dylikt.. imorron jobabr ajg till 20.00 jag vill ju vara ledig så jag akn styra upp de här:P Eller sluta i mänsklig tid iaf=)

Heipa!

Telias kompensation

Det hela slutade ändå helt okej med mobilen. Jag gick till Telia på måndagen å berättade hur fallet var, då fick jag en helt ny mobiltelefon samt fick sänk månadsavg med 100 kr.. å jag har bundit den på ett år så det blir ju så att jag får telefonen 1200 kr billigare. Så nu är jag nöjd. Var nästan värt besväret för den rabatten:P 

Nu håller jag på skriva på min B-uppsats.. jag börjar ärligt talat att de slutet på den nu, känns underbart. Imorron kväll har jag som mål att den ska vara klar. Jag ska intervjua en mäklare imorron på morronen så förhoppningvis fixar det sig! Kan ju skriva lite på jobbet kanske om det finns tid för det å..

Det känns typ som att det är lördag idag för att man för en gång skull är ledig.. men icket.. å jag jobbar nu tors fre lör.. men sen e jag ledig söndag å måndag.. jag hoppas för att i världen att det är fint väder då! 

Igår var jag å kollade på en lägenhet.. den var fin faktiskt! Jag vill ha den å jag vill flytta nu.. hon hade fått bud på 170 000 på den men jag ska bjuda över=) De hade varit så himla härligt att få flytta till en helt egen lägenhet..  Den är på Getberget så de e ju inte sååå långt från stan heller. Tror jag skulle trivas bra där! OCH jag skulle få bo ensam! Där finns de ingen som kan bestämma över mej vem jag ska bo ihop med! sååå skönt!=)

Vädret är verkligen helt underbart.. synd bara att man måste sitta hemma å hålla på med den dumma uppsatsen en sån här dag.. nå nå sen när den e klar behöver jag ALDRIG mer göra ett skolarbete.. förhoppningsvis...=)

Jag blir så himla hetsig då jag ska göra nåt.. som tex nu köpa lägenhet.. jag kan itne tänka på nåt annat.. å jag måste prata med alla om det.. hojja jag blir så jobbig=) Men jag hoppas mäklaren ringer snart å att det inte har blivit bjudet hur mycket som helst på den.. Jag har min gräns i huvudet på hur långt jag kan gå...

Jag saknar er alla utflyttade skelleftebor! =) De e inge kul med sommarlov!:P
Jag saknar er andra oxå men snart e de fest i en val då ska vi ses för att ta=)


Nä nu ska jag återgå till den underbara uppsatsen!

Heipa 

Lurad

Jag har blivit lurad.. Av telia. Jag var å köpte en ny telefon.. närmare bestämt en sony ericsson z610i svinsnygg alltså.. Så när jag kommer hem å startar den så finns de redan massa bilder å telefonnummer i telefonen.. Alltså är den ju inte ny.. Jävla idioter.. Men imorron ska jag gå tillbaka med den.. fattar som inte hur dom i en butik kan pyssla med sånt.. nå nå

Sen hände de en annan grej igår.. jag var på väg till stan för att köpa mej ite alkohol. å då jag e påväg så kommer de visst en ryss tjej å säger att hon visst ska bo här.. så nu bor jag visst ihop igen.. jag är så less! Jag vill bo ensam.. så om nån då vet av en lägenhet i skellefteå meddela gärna mej. Jag köper en helst. NU

Idag är jag fruktansvärt bakis.. nu börjar jag bli människa igen.. men de har inte varit en rolig dag alltså.. Men igår var de däremot svinskoj! Vi e verkligen ett härligt gäng på jobbet alltså=) Å nästa helg e de fest igen de ska bli skoj!

Nu e jag trött som satan ska nog laga lite käk så man får lite lunchlådor å sen blire sängen.. jag e verkligen totalt slutkörd..
Heipa

RSS 2.0