Karré, strips å bea

Jag slog till stort.. nu sitter jag här med maten på tallriken och är inte sugen.. Fan oxå..
Min cykel har blivit stulen.. så ser ni en Ncc cykel som är svart och silver hör av er.. Vad e liksom problemet kan folk inte skilja på mitt å ditt.. Man kan väl förifan köpa en cykel om man vill ha en.. men nääää

På lördag blire ferre.. fan va skoj! jag längtar redan å de e bara måndag.. vilken tönt man e:P

Jobbet trivs jag bra på.. de e inte världens roligaste jobb.. men de e mycke folk där å dom e trevliga! De e kul!
Imorron ska jag till sjukhuset men de tänker jag inte tänka nåmer på idag då blir jag så himla nervös.. Usch

Nä nu ska jag gå å diska å koka te..
Nedräkningen till festivalen har börjat!
:P
 Heipa

11 Juni

Då ska jag redovisa min B-uppsats. Känns skönt att inte ha världens press på sig.. Känns skönt att det blev opponering med Linda oxå. Hon är snäll.=)

Jag håller på koka ägg.. tänkte äta det till middag.. Känner mej inte speciellt sugen på nåt alls.. Visste ni att om man sätter en sked i kastrullen då man kokar dom så spricker dom inte.. Det har funkat alla gånger för mej hittills.. ett hett tips!!=)  

Just nu är de sol ute.. Jag älskar verkligen solen. Ska nog åka till solarieöarna imorron efter jobbet.. eller kanske till Byske.. få se vad man e sugen på då man vaknar!

Min mascara suger.. måste köpa en ny ..den billigaste är den bästa. punkt.

Jag har blivit sugen som fan att flytta alltså.. en egen lägenhet.. en två fatta va skönt de skulle vara! Men de får bli till hösten trivs ganska bra med att inte ha nån hyra just nu!

Nä om man kankse skulle spela en betapet.. jag känner på mej att jag kommer vinna en hel del alltså!=) På tal om vinna.. jag köpte två triss.. två tian lotter å två skrapbingon.. jag vann 130 kr. lotterna kostade 100.. de var alltså en bra affär.. ! Sen bytte jag lotterna till två dubbeltriss och en vanlig triss och en skrapbingo.. och vann inte ett enda öre.. Fyfan.. de kanske är sant då att de betyder otur att köpa nya lotter för vinstpengar!

De bästa är att ajg akn åka på festivalen iallafall! De e ju som festival samtidigt här i skellefteå så de var ju inte så lätt att få ledigt.. men som tur var jag ledig helgen och fredagen fick jag byta så jag börjar tidigt som satan men då hinner jag med tåget hem.. så på fredag kväll blire ordentlig fest i Kiruna=)  Jag längtar sjukt mycke!

Imorron kommer CSN jippe
Heipa

Fest igår!

Fest ig?r!

Jag ska leta en som är som jag.. Alltså Skorpion!

Du måste ha passion och dramatik i ditt liv, så kärleken är ett högintressant område. Ofta experimenterar du ganska mycket innan du till slut hittar någon att slå dig till ro med.

Din partner ska gärna tillöra ett vattentecken: KRÄFTAN eller FISKARNA får du det väldigt bra med. Precis som du är de känslomänniskor som litar mer på stämningar och intuition än på ord. Möjligen kan KRÄFTAN vara lite för blödig och försynt för dig.

Mest perfekt är nog en annan SKORPION. Egentligen finns det ingen annan som helst kan förstå dig, och mellan er förssiggår ofta ett spel som andra inte har en aning om. Ni ser och hör allt, läser av varandra exakt och har ett fascinerande kärleksliv! Ett spännande par som gör ett starkt intryck på omgivningen!

VÄDUREN och du får problem, ni kan rentav bli lite elaka mot varandra.

Med OXEN får du en partner som är lika njutningslysten som du och dessvärre också lika svartsjuk. Häftigt till en början men problematiskt i längden!

TVILLINGARNA har du inte mycket till övers för, och ni brukar automatiskt undvika varandra. Några kollisioner blir det inte, och inget annat heller!

Krockar gör du däremot med LEJONET. Ni kan hamna i riktiga strider men också bli väldigt förälskade. I längden tar dock slitningarna ut sin rätt, och ni skiljs dessvärre sällan som vänner...

Harmoni får du med JUNGFRUN, fast det kanske inte blir nog spännande för dig,

och du dras ofta till VÅGEN trots era många olikheter.

En Skorpion och en SKYTT kan också bli en lyckad kombination, men då gäller det verkligen att jämka ihop två starka viljor som drar år varsitt håll. Men ni är så otroligt olika så att ni paradoxalt nog kan förstå varandra.

STENBOCKEN passar dig också bra, särskilt om ni driver något gemensamt projekt eller arbete. Ni tänker ofta i samma banor och stöttar och stärker varandra.

VATTUMANNEN och du kan snarare sabotera varandra, om än omedvetet. Ni blir ofta ovänner om principsaker. Om ni trots allt lyckas leva ihop så har ni i regel ett okonventionellt och spännande hem som inte liknar något annat

Snabb uppdatering!

Sanna är här i helgen! Verkligen kul! Idag ska vi på partyyy! de ska bli skoj!
Har handlat massa saker idag.. lite klänningar å sånt..
Igår färgade jag håret de blev nog ganksa bra!
SKa hoppa i duschen nu skriver mer efter helgen!

Nu mera en arbetande kvinna

Jag trivs helt okej på mitt arbete än så länge iaf! Skönt att ha nåt att göra på dagarna alltså.. å veta att man får en lön sen.. Min inköps lista blir bara längre å längre. Just nu är en hästens säng aktuellt.. ny tv (minst 40") och ny dator.. =) Kanske måste jobba ett halvt liv först:P

Igår hade vi myskväll alla tjejjer.! Allid lika kul med tisdagar! Idag kommer camilla över på soppa..! Så e de ju greys å de där andra bra på 4an som jag glömt vad de heter!

Annars är livet lite bergochdalbana men så är de ibland! Man vet att de snart går upp när de går ner iaf!

Nä nu ska jag göra de fint här tills när exsambo cam kommer=)

Hei

Balzac igår

Och även Pinkerton var vi på.. men de var sådär ute alltså.. var som roligare innan.. Blev en hyfsat tidig kväll å väligt skötsamt så idag har man tillåmed mått bra!

Imorron börjar jag mitt nya jobb om ungefär exakt 12 timmar.. jag börjar nästan bli nervös:P
Men Kul ska de bli! Som faaan!

Nä nu ska jag spela BETAPET!
Hei

Fredag

Jag har allvarliga problem att komma på bra rubriker..
Sitter i skolan nu och borde skriva på mitt arbete.. men jag hade först behövt göra en intervju så jag vet vad jag ska skriva.. Men de blir först imorron..
Ska käka lunch med cam på ett tag istället och sen fara hem och kanske spela betapet eller nå sånt..

Nu är de snart måndag å dags att börja jobba.. de ska verkligen bli skoj.. Speciellt då man får lön.. Jag har ju som inte jobbat på två år..
Men jag hoppas samtidigt att mina arbetstider blir sånna att jag hinner sola oxå lite i sommar.. för de tycker jag e kul=)

Imorron ska jag iväg med syster å systerbarn å bowla.. De ska bli skoj!

Mitt hål i örat gör ont idag! hela örat kanske håller på falla av?=)

Nä nu ska jag göra nå vettigt!
Heipa

Ps igår blev de renköttmiddag det var väldigt gott

Helvete

Jo, om allt kan gå åt helvete så gör de ju oxå de.. Jag hatar datorer.. Allt jag gjort hela dagen idag är BORTA! Fyfan jag hade kunnat slänga ut den där helvetesmaskinen genom fönstret!
USCH

Nu ger jag upp!

Ja nu är jag trött och less.. men jag har fått några sidor klart iaf.. Känns inte hopplöst längre..
Ikväll ska jag till Camilla å äta soppa! De skoj bli skoj att umgås lite me henne!

Ja annars har de inte hänt så mkt spännande här i datasalen.. mer än några jävlar som suttit å snackat flera timmar..

Så har jag ju hunnit med massa viktiga saker som att kolla min mail 1000 gånger.. ändrat utseende på bloggen.. Kollat i alla möjligas pixboxar å sånt där!
Men jag har inte spelat betapet en enda gång.. =)

Nä nu ska jag bege mej den långa färden hem, tur man har cykel

Hei

På påsken i skogen! (fina ögon hela bunten) =)

P? p?sken i skogen!

Plugg

Idag ska jag verkligen försöka att få något gjort.. sitter i skolan nu och kommer på massa annat jag måste titta på datorn bara.. men de går nog över strax..
Imorse ringde sjuksyster till mej och sa att min läkare var som vilken annan människa som helst och hade blivit sjuk! Helvetes jävlar! ursäkta språket. Då har man gått en hel vecka å varit nervös i onödan. Fick en ny tid. Den 29 Maj fatta hur länge de är kvar till dess. Skit!

Min vän camilla sitter här framför mej och skriver hon oxå på nåt arbete. Kul att se henne oxå=)

Få se hur den där dagen slutar

heipa

1:a Maj

Idag får man skojjas om man vill, men jag vill inte.
Anna har varit här hela dagen vi har käkat lunch å sånt.. Sen var vi på coop å handlade.. Jag köpte ytterligare ett par skor.. endast de 8:e paret den här våren. Men nu tror jag att jag har hittat ett par sköna skor att gå i.

Ikväll ska jag till Anna, vi ska äta lamm, de har jag aldrig gjort förr va jag kan komma ihåg iaf.. hoppas de är gott. Så är det äntligen Tisdag med Betty och desperata. Jag älskar Tisdagar!

Igår var de slagsmål här utanför mitt hus.. Polisen kom. Usch jag gillar inte att bo här.

Igår var vi även å kollade på en majbrasa den var stor och brann mycket.
Valborgsfirandet skiljer sej rätt mycket här från hur det är i Kiruna.
Här satt alla runt om kring på gräset och hade picknick och smällde massa raketer. Vad jag kan komma ihåg har jag aldrig sett en raket på valborg i Kiruna. Och sen är de ju faktiskt massa snö å sånt kvar där. Dom senaste åren har vi haft majbrasan mitt ute på älven. Men givetvis eldas de ju inne i Kiruna oxå.

Intressant va:P

Nä nu ska ajg åter igen försöka skriva på min uppsats. Det går väldigt segt just nu. Imorron ska jag till skolan har jag tänkt å försöka skriva där. Bara de att jag ska till läkarn kl 14.00 så jag kommer vara så jäkla nervös hela dagen att jag inte kommer kunna tänka..

Nå ha en bra Tisdag alla!

RSS 2.0