Onsdag

Det är efterlyst på TV exakt nu, det är inte jättekul att se när man är ensam hemma för det är lite läskigt..
Igår var jag med Laila på solbacken på shopping det var skoj! inte nu för att det blev så mkt mer än mat inhandlat så är det kul att gå och titta på allt.

Jag ändrade förresten utseendet på min blogg idag, från den svarta fina som jag hade gjort :D okej den var kanske inte så fin men vaddå :P

Ja jag vet inte vad mer jag ska berätta, det är mest bara jobb jobb jobb hela dagarna, sen hem å äta å sen är man så trött att man inte orkar göra nåt mer.. Det skulle gott å väl räcka att jobba halvtid, tveklöst.. men men..

Jag har gjort en fruksallad idag, hoppas att min sambo kommer hem snart.

Idag är det 1 månad och 5 dagar kvar tills jag fyller år ifall ni ville veta, det är 1 månad å 6 dagar kvar tills Johan fyller år om ni ville veta det oxå, jag ska skriva min önskelista men en annan dag. :)

Nå nå, ska nog ta en beta nu det var länge sen!

Heipa

Helgen


I helgen har vi varit i Kiruna.
Vi åkte dit på fredag efter lunch, å när vi kom fram hade mamma gjort köttfärspaj och ost och skinkpaj, så drack vi en öl å sen sov vi allihopa ganska gott inte allt för sent.

På morgonen till Abisko, så gick vi i Abiskojokka "Grand Canyon" det var jättefint där


Vi gick där efter tills vi kom fram till Torneträsk, på vägen dit fanns ett ställe med massa massa platta stenar, när vi sen kom fram till Torneträsk så stannade vi där och fikade, och man kunde se Lapporten jättefint därifrån, det var dock lite molnigt



Sen åkte vi upp en bit till tills vi kom till Silverfallet och där gick vi oxå ner tills vi kom till Torneträsk igen, fast det här är väl typ 1-2 mil bort. där var hela stranden av "mack"stenar, sånna platta som man kan kasta macka med.


Sen åkte vi och kollade på Björkliden och Riksgränsen en sväng, men vi körde bara in och vände typ vi gick inte ut å tittade så mkt. Det ser helt annorlunda ut när det inte är snö där..
Sen åkte vi till Narvik och köpte varsin glass, vi åkte även ner till en fiskebåt och köpte lite nykokta räkor, så tog vi med dom och åkte ut till havet och fiskade och fikade.
Vi fick 4 st stora sejar.

Johan fick en av dom, han hade en andra på kroken oxå men den släppte det var så mkt sjögrän precis utanför var vi stod.

På vägen hem åkte vi förbi det stora stora trollet efter vägen


Sen åkte vi tillbaka till Poikki och åt renbog som hade varit i ugnen hela dagen när vi var på våran utflykt, så den var mör och god!

på söndag var vi och hälsade på Fammo å Faffa, käkade från Empes, sen var vi förbi hos Cissi och Niklas och tittade på lilla Edwin, det var ett fint barn :)
Sen åt vi våra nyfiska sejar innan vi åkte tillbaka till Skellefteå, det blev en intensiv men väldigt rolig helg!

Idag har vii varit ute och åkt båt här i älven och det var oxå skoj! Skönt att det är lite fint v äder fastän det verkligen börjar bli höst!

Nu ska vi titta film.

Heipa


Igår...

Så åkte vi till Camilla kl 8 på morronen, hon trodde hon skulle på IKEA, men så blev det inte.
Vi tog med henne till Umeå så fick hon hoppa fallskärm!
Hon fyller nämligen 30 på måndag.



Hon blev nog ganska överrraskad och skoj var det!


Sen for vi hem och gjorde oss i ordning, jag hade dock glömt hemnyckeln hemma och Johan var i skogen och sköt lerduvor, men det löste sig som tur var, fick åka till Sandra så fick jag bli sminkad av henne :)
Sen åkte vi till Camilla och förfestade lite, innan vi for till Johanna i parken där vi hade bokat bord.

Det blev en jätterolig dag och kväll!

Hon var verkligen jättemodig, jag önskar mig nog inte ett fallskärmshopp när jag fyller 30, hade nog inte ens vågat mig in i planet.

Det var tydligen ihoplappat lite här oh där med eltejp oxå..

Nä nu ska jag göra lite mat å sen är det soffan som gäller resten av kvällen!

Heipa

Jag har blivit gammelkusin!

Äntligen, grattis Cissi å Niklas.
Kolla på han http://www.nll.se/webbisar.aspx?id=92734

Host

Jag bara hostar å hostar, håller på bli tokig.
Idag blev jag less på det och gick hem från jobbet iaf, ska försöka vila lite idag så man mår bättre i helgen förhoppningsvis. När jag for från jobbet åkte jag förbi apoteket och köpte 4 förkyldningsprodukter, så då fick jag en bok, Füglesangs eller hur det nu stavas, om du det var i rymden iaf.
Men få se om den är nåt att ha, just nu håller jag på med Martin Svenssons bok "Hej mitt namn är Elton Person"
Tänkte göra smördegsinbakad fläskfilé med pottigratäng lagomt till när min sambo kommer hem från jobbet, jag har dock aldrig ätit det förr och vet inte hur det ska se ut eller smaka eller nåt, så det kan ju bli lite spännande.

Nä nu ska jag lägga mig på soffan å titta lite tv och fortsätta hosta.
Men jag kommer ha mkt att berätta på söndag, ska försöka hinna med ett inlägg då.
Imorgon är det stora planer på gång :)

Heipa

Vi är så himla duktiga

I fredags var jag hos Camilla, vi åt kyckling tacos, drack vin, sen kom vi på att glögg är ju himla gott, så vi dracka några årsmodeller av blossaglöggen. Och det var väldigt trevligt hela kvällen!

Sen på lördag så har jag å min sambo packat ihop hela hans lägenhet i lådor, sen igår har vi kört massa saker till Gråliden och massa saker till min källare, och lite saker hit in. Vi blev klar typ kl 23 å då däckade vi båda.
Även har vi blivit förkylda, Johan mycket och jag lite.

Idol har ju börjat nu, trodde den skulle vara idag, men det var den ju inte, men det är himla kul med idol, det är nog det bästa som går på tv just nu  iaf.

Idag har jag gjort en kycklingpaj. Men jag har inte smakat ännu om den blev god.
Så det ska jag nog gå å göra nu!

Heipa

Morgonblogg

Vi bor i Byske den här veckan oxå så det blir inte så mkt bloggande.
Nog för att vi har dator och internet där men det är som skönt att inte vara med den när man är i stugan.

I helgen var vi i Kiruna, det var skönt att komma hem lite. Vi fiskade, åt på Empes, var på stan, åt på safari, paddlade kanot, fiskade lite mer och åt en hel del =)
Vi åker mest troligt om 2 veckor igen, då blir det fjällvandring, jag hoppas det blir bestämt snart så jag hinner söka ledigt på fredagen den helgen, känns som meningslöst att bara hinna vara där en dag.

Det är skönt nu att vara i stugan, helt annat än att bo granne med E4an som jag gör nu.
Det gäller att passa på innan vattnet och det stängs av för vintern.

Nu ska jag hoppa i duschen, och idag har jag bil, guuu så skönt!

heipa

RSS 2.0