Hemma

Igår kväll kom vi hem från Skellefteå, det går alltid så fort när man åker dit.
Onsdag: Så kom vi till Byske lämpligt till middagen, vi åt och surrade lite och sen åkte vi in till stan, var förbi Johans mamma en sväng, sen var vi till Gustav och Johanna och surrade lite. Johan sålde båten. Vi for hem till hans mamma och sov.  (En sväng på krysset först och hämtade kvällsfika)

Torsdag: Åkte vi till Wima bytte till sommardäck, ÄNTLIGEN! Nu törs man använda bilen igen... Sen hann vi bara hem till Johans mamma en sväng innan vi for ut till Bergsbyn och käkade middag med hela min familj. Pastagratäng.
Sen for vi till Erik och Emma en sväng, synd Emma började jobba precis när vi kom, så satt vi där och surrade några timmar och sen for vi hem till J:s mamma och sov. (En sväng krysset först och hämtade kvällsfika)

Fredag: Mötte jag mamma på stan kl 10 när dom öppnade, köpte en klänning, kom väl hem till Johans mamma vid 16 tiden, blev en ordentlig gå på stan dag. Vi for till krysset och köpte mellanmål. Sen på kvällen var vi till Johans syster och grillade, spelade lite spel och sen for vi hem vid 11 tiden till Johans mamma och sov.

Lördag: På morgonen (dagen) åkte vi till Gråliden, tittade på våran nya kökssoffa (som är väääldigt gammal) som vi ska ta därifrån, skulle egentligen tagit den redan i helgen men det blir först om två helgen typ, men vi ska ju ändå inte vara här så mycket så spelar då absolut ingen roll. Sen när vi kom därifrån hämtade vi middag på Max Då var jag äcklad av hamburgare så kunde inte få i mig så mycket, USCH! Sen for vi till Lappis och hälsade på Jeanette och Anton, vi fikade lite och sen for vi in till stan och hämtade våra saker från svärmor, For till Byske, kollade Robinson, fikade lite till, och sen for vi hem till Luleå.

Vi somnade typ 2 i natt, så blev en rejäl sovmorron till efter kl 11, men skööönt var det.
Helgen har bestått av Onyttig mat, fika och påhälsningar ;)

Idag regnar det och är mulet och tråkigt, så jag har inte tänkt göra många knop. Kolla dator lite, göra palt till middag, perfekt i detta väder, mamma å pappa kommer förbi en sväng snart. Läsa klart min bok, har mindre än ett kapitel kvar, den är sååå spännande just nu. Och bara Chilla!

Heipa

Kommentarer
Postat av: Therese

Oj mycket hamburgare blev det =). Kram

2009-05-24 @ 19:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0