Tisdag..

Idag är det favoritdagen, allt bra på tv.
Enda dagen i veckan det är något riktigt bra på kvällen!!


Fick ett roligt samtal nyss oxå, ska få jobba en vecka, v.50, fyy fan va skönt det ska bli!
Jag längtar verkligen efter att göra något på dagarna, undra hur trött man kommer vara när man kommer hem från jobbet den veckan, är ju van att sova många mer timmar än normalt nu för tiden:)
Men jag är verkligen glad! Det känns superroligt!!!

Bara en sån sak som att få sminka sig och ha på sig annat än mysis kläderna dom dagarna ska bli kul:)


Imorgon ska vi till Skellefteå, Johan ska söka praktik, och godegud vad jag önskar att han får något, då kan vi flytta hem i slutet av mars! och det är ju inte alls länge kvar, jag längtar till Skellefteå!


Nää nu börjar ghost wisperer!


Heipa


En ny dag...

Ja det har väl inte hänt så mycket sen sist jag skrev, jag brukar vakna vid 10 tiden, gå ut med Nisse. Komma hem och äta frukost framför efter 10 på TV4. Sen göra nån lättare lunch, gå ut med Nisse igen, vänta på att Johan kommer hem, fördrivs oftast med telefonprataning och internetsurfande, äta middag, kolla lite tv på kvällen med gubben, äta kvällsfika och sovning, Spännande liv...



Men igår träffade jag och Nisse Lisa och Naima, det var roligt, hundarna fick busa av sig ordentligt!
Sen var jag alldeles yr på kvällen, kanske fick en överdos friskluft :P


Nästa gång jag åker hem ska mamma lära mig och sticka! Det blir ju roligt kan man ju pyssla med det oxå, jag är dock inte den som har tålamdet för det så få se hur det ska gå... :)


Idag blir det nog fattiga riddare till lunch, det är salt och gott med massa aromat på..

Bild från Google, verkar vara lite fel krydda på dom här....


Imorgon eller på lördag kommer Jeanette och Anton! Det ska bli skitskoj! Så blir det att gå på showen!
Spännande och se vad det är för något...


Nä nu ska jag slänga riddarna i Stekpannan så dom blir klar nångång..


Heipa


Gräsänka...

Idag har jag varit ensam mest hela dagen, Johan är på nån middag och basket och sånt med skolan.. Kul för han, tråkigt för mig:)


Jag har precis sett Idol iaf, jag tycker fortfarande att Tove är bäst, hoppas hon vinner hela skiten, och Eddie kan åka ut idag för han var tveklöst sämst.

Igår bakade jag Falsk Toscakaka, kan stark rekomendera det..

Okej det där är en bild från google, men mina såg ut så oxå typ. mmm..


Jag har städat hemmet idag, som tur var kom Johan hem mitt i dammsugningen så han fick ta över :)
Sen har jag lagat jätte god Mango Chutney kyckling. Åååh det är såååå gott!
Testa göra det oxå...

Kyckling med mangochutney:  
4 pers.  
6 st kyckling fileér (jag sätter en påse det brukar vara 4-5)
(1 tsk samba oelek)
3 tsk curry
1 burk mangochutney (360 g)
1 röd paprika
3 msk smör
6 dl matlagningsgrädde
salt o peppar  

Smält smöret med curryn, häll i grädden låt koka ihop lite, blanda i samba oelek, mangochutney och salt o peppar. Smaka av om mer ingredienser behövs. Stek fileerena i bitar. Lägg dem i en ungssäker form och häll över såsen. Skiva paprikan i ringar och lägg dem ovanpå.

Gratinera i ugnen på 200 grader i ca 20 min.

 

Ja så där det var dagens middags och efterrättstips:)

 

Idag är det ju Fredagen den 13:e, hojja jag tycker det är svinläskigt! Men peppar peppar ta i trä så har dagen hittills gått bra...

 

Heipa


Hundklippning...

Att raka Nisse var ingen hit direkt, fastän vi gett maxdos av lugnande till honom, det hjälpte inget alls.
Så det var 5 timmars brottningsmatch innan vi tillslut var färdiga. Dagen efter kunde varken jag eller Johan röra på oss, snacka om att ha träningsvärk i exakt varje muskel...


Igår var jag och kusin Rebecka på Shoppingtur till Storheden, så nu har vi äntligen en full kyl..


Aja nu ringde Carro så nu kan jag inte skriva nåmer..



Heipa


Lördag..

Jaha då var det lördag, även om jag är arbetslös så gillar jag helgen, det betyder att Johan är hemma, man får äta god mat osv..


Idag har vi tänkt droga ner våran lilla hund och raka honom, vi har fått lugnande tabletter av vetrinären till honom, för det går inte att raka honom annars, han skriker som en gris(innan man ens rört i honom) han hugger efter rakapparaten och han ålar sig så det är helt omöjligt.
Så får hoppas det fungerar bättre idag, vi tänkte innan gå ut och leka med honom så han blir helt slut av det oxå..
Kan ju tillägga att han i vanliga fall är världens snällaste hund och aldrig någonsin skulle hugga en eller så, men han är djävulskt rädd för rakapparaten.



Idol igår var bra, jag trodde dock att det var Eddies tur att åka ut, men Rabih är ju inte heller så jättebra, men tror det blir Eddie nästa vecka då..


Jag har nyss ätit lunch, pasta med skinksås, blev väldigt mätt.
Johan ligger och sover ännu, funderar på om man skulle väcka honom snart.
Han har dock världens sämsta morgonhumör så kanske väntar tills han vaknar av sig själv:)



Ikväll blir det nog myslördag, film hoppas jag, Tacotallrik och kanske en karamell..

Igår såg vi Star Trek, kanske inte direkt min favorit, men den var trots allt bättre än jag trodde (det ska jag dock inte säga till gubben=))

Aja.

Heipa


Varför jämt jag...

För några år sen när jag hade massa problem med magen, så var jag och tog lite prover, jag är fruuuktansvärt stickrädd, och efter att ha legat där och grinat och äntligen blivit klar och fått komma hem så ringer dom och säger att dom hade tappat ett av rören i golvet, så jag måste komma och ta om.
Jippie.


För 6 (sex!) veckor sen var jag och tog dom obligatoriska cellproven för man har fyllt 23 år som alla tjejer måste göra, igår så ringde hon och sa att det blivit nåt fel på provet så det inte går att få fram nåt svar, så jag måste komma och ta om det.
Jippie, här har jag sprungit varje varje dag som en tok till brevlådan för å se om man har nån cancer och haft hjärtstillestånd varje dag typ, nu e det bara å vänta sex veckor till då..


Jaaa jaa nu orkar jag inte ens tänka på det...


Jag har satt ut min lägenhet på annons på blocket igår.. Hoppas nån vill köpa den.



Ikväll är det IDOL, jag tror min favorit är Tove, än så länge iaf..
Jag ska förbi Ica och handla lite så ska vi äta Tacotallrik ikväll, det ska bli himla gott:)


Till helgen blir det lugnt annars, vi fick biobiljetter från jobbet vi gjorde i veckan så vi kanske går på det.
Nästa helg och helgen efter får vi främmande, det ska bli jätteskoj! Vi känner ju inte såå många här i Luleå så det är alltid roligt när folk kommer och hälsar på :)


Nää nu ska jag gå ut med hunden!

Trevlig helg!


Heipa


Senaste tiden...

Jaha då var det ett tag sen man uppdaterade igen.

Jag har hunit fylla år, 24 år för att vara exakt, jag fick massa fina presenter, bla en volym master av Johan, har inet hunnit testa den ännu bara, sen lite lotter, pengar, skor, blommor, servetter, tändstickor?!=) osv. 

Sen fyllde Johan 27 år, gamlingen :P Han fick biljetter till Elvis Forever av mig, vi ska gå tillsammans med Anton och Jeanette och kolla den om tre veckor typ, det blir nog svinskoj!



I helgen var mamma och pappa här, vi har varit på Hantverksmässan i Arcushallen och på stan.
På fredag kväll blev det Suovaskebab och idol, mysigt!


På lördag var vi till Skellefteå över dagen, vi var först i Byske och gjorde iordning stugan för vintern, sen åt vi lunch på Byske marknad, sen hann vi med att hälsa på Johan syrra, Tacomiddag hos min syrra, förbi svärmor en sväng och sen till storebror (som dock inte var hemma men resten av familjen) innan vi åkte tillbaka till Luleå, vi var hemma lagom till körslaget  och sen sov vi som stockar :)

 

På söndag rakade jag och Johan Nisse, det gick sådär, så igår var vi till vetrinären och fick utskrivet lite lugnande tabletter, så vi ska droga honom någon dag och ta ansiktet och tassarna på honom, för det gick verkligen inte att ta dom, han vägrar.

 

Igår och i måndags jobbade jag och Johan på hans skola, vi delade ut lite lådor, det var rätt skoj att jobba lite faktiskt, men igår när vi kom hem (efter hela tre timmars jobb) så var vi tvugna att sova 2 timmar för att orka med resten av dagen :P

 

Idag är Johan i skolan och så ska han till sjukgymnasten, så jag har inte speciellt mycket att göra, ska se om det har kommit ut nå nya lägenheter i Skellefteå och kolla ams lite.

 

Heipa


RSS 2.0