Längesen!

Nu har jag fått låna pappas dator medan dom är på semester så nu kan ajg uppdatera lite=)
Min dator fungar väldigt dålig och är alldeles för ful för att få bo i min lägenhet så jag får klara mej utan nu till jag hittar en liten bärbar...
I helgen har jag varit ledig det var väldigt skönt.. var i stugan med familjen vi var till Piteå och käkade lunch på lördagen de var kul! och gott.. så köpte jag ett par nya skor.. Lila Foppa=)
Jobbet flyter väl på som vanligt lite halvless är man ibland man blir som så trött av att prata i telefon hela tiden men tur de e roliga arbetskamrater!
Idag har jag köpt mej en ny säng från ikea den ska levereras v 34 guu va jag längtar.. tror ärligt talat jag har den oskönaste sängen som finns just nu.. 

Imorgon är jag ledig jag hoppas verkligen på fint väder då blir de att fara å bada på vitberget annars så blir de att städa eller nåt sånt roligt.. 
Den här veckan ska jag passa på att rätta stavfelen i b-uppsatsen oxå så jag kan skicka in den så jag får ut min examen nångång.. Typ imorron kväll blir nog de..
Nä nu ska jag sova men ska skriva några fler gånger under veckan=)
Heipa

 

Hallojsan!

Numera bor jag i mitt nya palats och fin de är de vill jag lova!
Har dock inte ngon dator där ännu ska nog köpa mej en ny ska nog göra det nästa vecka! då lovar jag att skriva aningen mer ofta!
Idag å igår har jag varit leedig ch de har varit såå skönt! speciellt idag! För igår var vi ute på ICA jobbet.. men de var då sista gången för nu e vi klara!
Nu är jag hos Anna hon har bjdi$t å jättegod middag och sen har vi fikat! Två wienerbröd var! hehe de var gott de:P

Nä nu ska jag nog ta meh en promenad hem! Det regnar inte ens just nu! Jippie!
Jag är trött som satan har varit de nu i fler veckor känns skönt att livet börjar bli till de normala nu!
Igår var min vän Julia förbi förresten! De var så kul att träffa henne en sväng!

Nånå
Heipa!
 


Fullt upp med flytten!

Nu börjar det blir färdigt i min underbara lägenhet!
Idag har jag skruvat massa möbler.. med lite hjälp=) Men de mesta klarade jag själv:P
Så till helgen blire att flytta in.. Det är aningen mycke skruvar när man har köpt ett helt nytt hem på ikea kan jag informera om..
Sen har jag köpt mej en helt otroligt fin soffa! Ni är välkomna att provsitta den på inflyttningsfika om en vecka eller två:P
Tapeterna är jättefina trots att underlaget för dom inte är det bästa.. å golvet vart svinsnyggt! å Taket är vitt=)
Nu är de kvar att få dit bänkskivor å fönsterbrädor och lite lister å sånt småfix.. men det börjar se ut som ett hem och det börjar kännas som att jag verkligen ska bo där=)
Å de e himla fint väder nu alltså! Helt fruktansvärt varmt.. höll på svettas ihjäl nyss då jag gick hem! Men de e ju så de ska vara på sommaren! Men saknar aningen att vara ledig.. Men snart kommer jag vara de å!

I helg var de festival både här å i Kiruna å jag var inte på nån av dom å de känns enbart skönt.. trots att det hade varit himla kul så hann vi göra sååå mycke annat i lgheten under helgen!

Min mobil e inne på rep förresten.. inte nog med allt krångel vid köpet.. nu funkade den inte alls.. få se om man får en ny eller vad...

De var väl allt jag hade att berätta just nu..
Ska till Anna nu å se om hennes katt blivit nå stor=)
Heipa

RSS 2.0