Lördag igen..

Det är alltid helg när jag skriver nu för tiden, det hinns som inte med på veckorna..

Egentligen skulle jag ha jobbat min Sista dag igår, och gud vad jag hade längtat, men så ville chefen prata med mig, och jag fick förlängt i tre veckor!

Det är ju självklart bra att få jobba men var så himla inställd på att jag skulle sluta, känns lite som att få sin semester uppskjuten två dagar innan den ska börja.. Nå nå det är ju bara 3 veckor sen kommer jag ju vara ledig rätt länge om allt går som det ska!

 

I helgen händer nog inte mycket, Johan har nån tenta snart så han har tänkt plugga, dessutom startade inte bilen igår, batteriet är nog slut, så blir inte att åka iväg nå heller, blir nog en hemmahelg i lugnets tecken. Vilket faktiskt är rätt skönt ibland! Kanske borde börja packa lite inför flytten också, men det känns som det är så länge kvar ännu. Vi hade behövt få våra flyttlådor hit från Skellefteå oxå, vi kommer inte kunna åka förrän om 2-3 veckor dit, men det löser sig vi får väl köpa nya om inte annat..

 

Det verkar äntligen ha blivit lite varmare ute så jag ska nog ta våran hund och gå en liten längre promenad än runt huset som han (tyvärr) är van vid, han lä ju få en chock :) Måste bara leta fram nå kläder, jag får nämligen inte igen mina täckisar nå mer..


Vi var till BM i onsdags, jag gillar inte riktigt henne, ska bli skönt att få byta när vi flyttar hem igen. Hon är som en psykolog mest och säger så konstiga saker. Dessutom känns det som hon inte gör nåt, vi fick höra hjärtljuden när vi var där nu (hon sa dock inte vad dom var). Inga järnvärden, inga mäta magen och sånt jag trodde dom skulle göra.. Sen fick vi nästa tid om en månad igen.
Hon tyckte jag skulle börja tänka på vikten oxå, inte ge efter när jag är sugen på något och sånt, för jag har ju gått upp hela 5 kg nu i vecka 25... Vad jag läst överallt så ska det vara det normala för det här veckan. "5-7 kg har du nu gått upp i vikt, ibland ännu mer" Inte nu för att jag vill bli nån tjockis såklart men jag blir bara irriterad när hon gnäller på mig på nåt som ska vara normalt. Jag äter inte mycket annat eller mer än innan jag blev gravid kan jag ju tillägga, däremot hade väl en promenix då och då inte skadat men jag ORKAR inte när jag jobbar hela dagarna jag är toralt knäckt varje dag när jag kommer hem..

Uträkning utgår från dagens datum: Lör 27 feb 2010.

 
Du är på dag 169 av 280. (60,4%).
Du är i vecka 25.
Du har gått 24 fulla veckor och 0 fulla dagar (v24+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden
Du har 111 dagar kvar till beräknad förlossning.


Aja snart är det mindre än 100 dagar kvar, då känns det verkligen inte länge kvar!!


Nää nu ska jag tag i den där promenaden..

Heipa

Hojja va länge sen jag skrivit.

Fast egentligen skrev jag väldigt nyss men råkade på nåt sätt markera hela texten och allt försvann när jag råkade trycke på nån tangent, jäääkla skit!

Aja, hur som helst, vi var förra helgen på Nordpoolen, det var jättemysigt, vi badade i alla pooler och bastusar och vi testade även utomhuspoolen men där var det kallt. Vi var där några timmar och sen åkte vi hem och gjorde porterstek. Gott!Fick värsta fina blommorna:) Som lever ännu! Häftigt!


Den här helgen var vi på Buddy Holly med mamma och pappa, moster och Micke, den var bra! innan det var vi ut och åt på Baan Thai, jag åt en plankstek som var helt sjukt god!
Sen delade jag och Johan på en Bananasplitt:)

Igår var vi på storheden och se åkte vi hem till oss allihopa och åt tacos! Det var oxå väldigt gott!

På tal om gott testa ballerina kladdkaka! Och det stämmer doppa så blir dom ännu godare:)

 (Bild från google)

 


Det var riiiktigt kallt i helgen, jag tycker hela vintern har varit svinkall, när ska det börja bli lite mildare egenligen?


Jag har bara 4 arbetsdagar kvar nu, känns helt sjukt!=) Sen ska jag vara ledig i tp 1,5 ÅR, om allt går bra såklart!


Nu är vi i vecka 24, helt sjukt va snabbt tiden går, snart är 2/3 klart...Magen växer och växer.

på onsdag ska vi till barnmorskan, få se vad hon säger då, hon är så himla konstig, ska bli skönt att byta när vi flyttar till Skella.


nää nu ska jag göra iordning lite middag!

Heipa


Helg!

Äntligen kom den efterlängtade helgen, och det som ska bli det absolut bästa med den är att imorgon få soooova! Ända tills man vaknar, och sen dra sig i sängen ända tills man vill stiga upp.
Jag har varit så sjukt trött den här veckan!


Imorgon ska jag och Rebecka till Storheden så kanske inte kylen ser ut som ryssland nåmer, måste skriva matlista ikväll, har ni nå bra matidéer är dom välkomna, min fantasi är noll just nu.


Sen på söndag hade jag tänkt ta med Johan till Nordpoolen och bada lite fast jag hade inte tänkt säga nåt förrän på söndag morgon, men idag sa jag iaf att vi skulle iväg och göra nåt.
Jaa, bara vi inte ska å bada eller nåt sånt fick jag till svar, så var såklart tvungen att avslöja vad jag hade tänkt för "mysigt" allahjärtansdagpåhitt. Snacka om att förstöra:P
Men vi ska åka ändå:)


Nästa helg ska vi och se Buddy Holly det ska bli jätteskoj!Nu har jag äääntligen fått tillbaka min mobil, som varit på lagning i över en månad, fast den hade visst kommit redan efter två veckor men att jag skulle få ett sms när den var klar hade dom missat att skicka ut på nåt sätt, tur jag var och frågade efter den tillslut.


Jag har förresten sålt min lägenhet nu, kontraktet ska skrivas på nästa vecka! Skönt att bli av med den, ett problem mindre i världen.
Nu ska vi sälja våra soffor och sängen oxå, så om nån behöver två svarta skinnsoffor eller en 140s säng är det bara att säga till.

Vi har nämligen hittat en mycket fin soffa vi ska köpa.

Den är jättestor! blir perfekt vi som kollar väldigt mycket film/tv. Nu för tiden ligger vi i varsin för det är så trångt i en men nu är det problemet löst!

Säng har vi redan köpt, den står på EM möbler (i skella) och väntar på att bli hämtad, men den tar vi först när vi flyttat.


Jag längtar tills vi har flyttat klart, vi har förrsten bestämt datum nu, den 25 mars exakt flyttar vi, en torsdag är det. All hjälp är välkommen ;)


Heipa


RSS 2.0