Soffköp

Idag var vi och köpte den där soffan jag skrev om sist. Tror det blir jättebra i lillrummet i Luleå.
Vi har även varit på stan idag, köpte en adventsljusstake, för imorron är det ju faktiskt 1:a advent :)
Imorron ska vi julpynta lite, men bara väldigt lite för snart ska vi ju börja packa ner allt igen.

American Pie, the wedding är på TV nu, den är väldigt äcklig stundtals..

Imorron blir det bakning hos syrran, ser verkligen framemot det!

Heipa

Mer bilder

Okej, ingen har än så länge hört av sig på lägenheten, så nu har jag lagt ut några fler bilder... Få se om det hjälper..
Igår var vi till Luleå, var på tekniska kontoret på arbetsintervju, det var 30 sökande, 3 fick komma på intervju dit, jag var en av dom, men tyvärr fick jag inte jobbet, men skönt att dom gjorde en snabb process av det hela, man vill ju inte gå och vänta i flera veckor på beslut.

Idag var vi hos svärmor å käkade spagethi å köttfärssås, det var gott det!

Kolla förresten här är dom vackra blommorna jag fick av Johan


Imorron är det äntligen fredag, denna vecka har gått ganska segt faktiskt, så ser verkligen framemot helgen, om allt går som det ska så ska jag till syrran å baka på söndag. Hoppas det blir av nu!

Idag har vi varit å kollat på bäddsoffor överallt, men jag vet inte, vi hittade en på Jysk vi funderar på.


Vi måste isåfall köpa den i helgen för den är nedsatt i pris veckan ut med 1300. Vi tänkte ha den i lillrummet i Luleå, det är som bra om man får gäster och sånt oxå.
 
Min vän Lisso hade sänkt sin puls med 35 slag sen i maj. Kolla in hennes blogg, dom har en tävling i Kiruna kommun och det vinnande laget får 5 extra semesterdagar, jag hoppas verkligen dom vinner. (morsan e i samma lag)

Imorron är det Idol, snart borde det vara final, typ nästa helg eller helgen efter..

Heipa

Min älskade lägenhet

Är ute på blocket nu...
Här: http://www.blocket.se/vi/19222819.htm?ca=2_s

Blommorna på bordet fick jag av Johan i måndags, fina va !? =)

Vi har även bytt så vi har hans soffor nu, har sålt min tygsoffa till morsan å farsan.
Skönt för jag tyckte om den himla mkt nu kan jag få sitta i den ibland ändå =)

Idag har vi varit på skyltsöndag, det var mysigt och lite julstämning fick man. sen blev det ett besök på MAX på vägen hem. Det var gott, men nu finns det ingen matlåda till imorron..

Igår hade vi firmafest uppe på Taste, det var väldigt god mat och vi hade nån lek, typ musikkrysset och sen var det norsk kareoke. tur jag fick en lätt låt! Sen hängde jag med Malin på en födelsedagsfest två hur bort hemifrån. Det var en trevlig kväll och det blev lagomt med alkohol så mår riktigt bra idag!

Nä nu ska vi strax kolla en film och ikväll är det Sanningens Ögonblick, mycket bra!
Heipa

Idol

Just nu är Idol, lillJohan som är med där tappade precis texten, tror det blir han som ryker idag, Kevin var grym som vanligt!

Idag var jag på stan med min kollega det var skoj! Hittade en tröja, så käkade vi en macka på subway, imorron är det personalfest, det blir nog skoj!

Jag måste försöka få ut min lägenhet på annons idag, eller senast imorron.
Måste försöka fundera ut vad jag ska ta i hyra å så bara..
Jossi är på firmafest idag, hoppas han kommer hem snart det är så tråkigt när han är borta..

Nå nå nu ska jag kolla klart IDOL.

Heipa

Bestulen.. igen...

Idag var jag å Sandra på vattengympa på Eddahallen, och när jag sen kommer ut å ska cykla hem så är min cykel STULEN, det var ju nyss jag hittade den efter att den var stulen sist.
Väldigt irriterande, speciellt eftersom jag har en bit till jobbet så det tar ca 30 min längre att gå än att cykla... men men kanske bra för motionen eller nåt...
Blir då inte att köpa en ny cykel innan vi flyttar till Luleå iaf.

Däremot fick vi en annan positiv överraskning idag, hyreskontraketet från Lulebo kom idag och det står att avtalet börjar gälla 2009-01-01 vi skulle ha fått den från 1/12 och då skulle vi ju fått betala dubbel hyra nu i december oxå, men nu borde vi ju slippa det! Så himla skönt! många tusenlappar att spara..

På onsdag åker vi till Luleå nästa gång, ska vara ledig på eftermiddagen då. Imorgon ska vi försöka bestämma vilka tapeter vi vill ha, det är inte så lätt men ändå lite roligt :)
Vi har hela fyra golv att välja mellan, ett typ grönt (går FETbort, ett typ beigespräckligt (går oxå fetbort) sen ett grått och ett ljust men inget av dom är fina.. det blir nog det gråa men hade varit kul om man fick ta ett fint golv istället, dom fula golven är inte direkt billiga heller nästan 400 per kvadrat... ett klickgolv hade varit 1000 gånger snyggare (och billigare) men det får man inte ta..

Nå nå  det blir nog fint :)

Nu ska jag fortsätta kolla efterlyst!

Heipa

Uppsagd

Igår har jag sagt upp mig från jobbet,
trean som jag och Johan har tagit ligger i Luleå, vi ska flytta dit efter jul. Johan ska börja plugga till byggarbetsledare, och jag, jaa jag vet inte riktigt men jag har varit på en anställningsintervju förra veckan och ska även på en nästa vecka.
Jag tror att det kommer lösa sig faktiskt!

Idag har Johan hämtat hem tapetkataloger så vi ska försöka välja tapeter, det blir nya i 4 rum och nytt golv i 3 rum som det ser ut nu, köksluckorna ska även bli ommålade och när dom tapetersar målar dom taken så det kommer nog ändå kännas rätt fräscht där.

Nu ska vi skriva CV:n!

Heipa


Stormen

Igår var jag och Johan med Erik och Emma på Stormen showen på Piteå Havsbad, säger bara en sak
Vilken flopp....

Ja det var helt sjukt dåligt, det var en kille som sprang runt och testade lite olika masker, sen var det en magiker som gjorde trix som man liksom såg hur han gjorde, sen blev en skjuten av en knallpistol och sen var showen slut.
Men visst det var ett par som hängde i en trampets som gjorde lite bra grejjer och så var det några som hoppade från en båt å landade på ett jättelakan det gjorde dom ju bra, men överlag var det skit..
Det var verkligen inte värt pengarna...

Men vi var på stan på lördag i Piteå på dagen, hittade som vanligt inte nåt, sen var vi ut och åt på Golden Dragon, jag åt en jättegod smördegsinbakad fläskfilé med kantarellsås, och det var ju jätte trevligt! Så även om Stormen inte var så himla bra så var det ändå en riktigt bra dag!

På fredag var jag å Johan å hans mamma å syrra till Luleå, Toys´r´us fick ett låångt besök och sen gjorde vi lite andra saker. Det var oxå mkt trevligt.

Eftersom vi hade fackutbildning ons-fredag så känns det som jag har varit ledig rätt länge, verkligen skönt! 
Men givetvis gick det inte smärtfritt det heller utan på måndag fick vi veta att vi inte fick gå den, men eftersom vi ändå fick det enligt lag (fick vi veta på tisdag eftermiddag) så for vi ju på den såklar, men vi fick såklart ett ha-dåligt-samvete-mail innan vi for dit. 

 Gubben är lite förkyld, han bara hostar å hostar få se om man klarar sig eller om man oxå åker på det.

Nu börjar mitt favvoprogram Sanningens Ögonblick!

Så ni må ha det å skulle ni ha biljetter till Stormen, sälj dom...
Eller hoppas ni inte köpt dom dyraste iaf!

Heipa


Ps

Vet ni nån som  vill hyra en tvåa här i andra hand hör av er!

Heipa

Här ska jag och Johan bo

Kolla vilken  bra planlösning..


Heipa

Helg!

Äntligen är det fredag och helg! så skön, nu är det idol på TV, men ärligt talat har jag varit så insatt i datorn att jag nästan inte har hört nån, tur att det är en snabbgenomgång snart.
Ikväll har jag å Johan ätit på Max, jag tog en chicken delifresh mål eller vad det nu hette och det var sjuuukt äckligt! köttet gick inte att äta upp alltså, men då vet man det iaf, det knakade ibland när man tuggade usch.

Nu är det Kevin i Idol iaf, han tycker jag är bäst än så länge.

Snart börjar det en bra film på 5an Just Like Heaven, kolla den!

Imorron ska vi dricka öl, blir jobbigt att bli bakis på söndag, men men tyvärr inte så mkt att göra åt.

På måndag ska jag klippa mig och färga å slinga håret, det ska som bli skoj! hoppas det blir bra.
Sen onsdag-fredag har jag fackutbildning på Medlefors = bättre betalt än på jobbet, fika på morgonen, god lunch och eftermiddags fika + korta dagar, japp ska bli skoj!

Kevin är bra idag oxå! hoppas han vinner!

På måndag blir det kanske verklighet av vissa förändringar vi tänkt göra i livet, hoppas det blir så och det ska bli spännande! Tror dom flesta av er vet vad jag menar, men det får förbli hemligt ett tag till så resten får veta det om en vecka typ :)

Heipa

Heipa

Från Annas blogg

1. När gick du upp idag? För typ 20 minuter sen. Typ 20 över 10 alltså
2. Diamanter eller pärlor? Diamanter
3. Senaste filmen du såg på bio? Hmm det var nog Batman tror jag
4. Favorit-TV- program? Tveklöst Desperata hemmafruar
5
. Vad åt du till frukost? Jag ha inte kommit så långt ännu men jag ska äta nån form av typ polarmacka med ost å skinka å en kopp te tror jag nog.
6. Vad är ditt andranamn? Elisabet
7. Din favoritmat? Jag gillar mycket, men kött å potatis är ofta väldigt gott, tacos, sallad med massa goda saker i, skräpma kan vara väldigt gott ibland.
8. Vilken mat gillar du inte? Blod och inälvsmat, korv.
9
. Favoritchips? Pringels
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället? Lyssnar väldigt sällan på en CD skiva.
11
. Vilken bil kör du? BMW en blå :)
12. Favoritmacka? Safaris mackor är ju helt fantastiskt goda.
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du inte stå ut med? Personer som pratar illa om andra människor helt obefogat, översittare.
14. Vilka är dina favoritkläder? Jeans eller svarta byxor å nån kofta typ.
15. Om du fick åka vart du ville på semester? Jag hade velat åka till ett varmt ställe tex thailand, men måste jobba på min flygrädsla först.
16. Favoritklädmärke? På vad?
17. Var vill du dra dig tillbaka? Jag vet vet inte här nånstans kanske, sålänge det är med J är jag nöjd.
18. Favorittid på dagen? Kvällen, jag tycker min fritid är den bästa tiden tveklöst.
19. Var är du född? i Kiruna
20. Vilken är din favoritsport att se på? Gillar inte att se på sport
21. Coca Cola eller Pepsi? Coca-Cola
22. Fotboll eller ishockey? Gillar inte sport som sagt
23. Är du en morronmänniska eller nattuggla? Trött på morgonen, trött på kvällen, inget av det.
24. Pedikyr eller manikyr? Manikyr
25. Några spännande nyheter att berätta för oss? Japp men berättar det om typ 2 veckor :) Måste fixa lite först.
26. Vad ville du bli när du var liten? Polis, men sen när jag inte vågade gå ner i källaren hos mommo å moffa fick jag byta karriär.
27. Bästa barndomsminnet? Oj svårt att komma på nåt specifikt har haft en bra barndom så finns då många.
28
. Varit i Afrika? Nej, inte det inte
29. Nånsin rullat in någon i toapapper? Nej.
30. Varit med om en bilolycka? Nej, inte det inte
31. Favoritdag i veckan? Lördagar är bra dagar jag gillar att få dra mig på morronen och inte behöva stressa så fort jag slår upp ögonen, lördagar är ofta alla andra lediga oxå så det är en bra dag.
32. Favoritrestaurant? Ja det vet jag inte riktigt beror ju som på vad man är sugen på.. Viking är ju helt OK :)
33. Favoritblommor? Jaa jag vet ju knappt vad blommor heter men rosor är ju fina, men kanske inte min favvo.. beror ju på, om det är blommor man ska få eller typ en krukväxt, men blommor som är gröna är bra dom brukar leva ett tag.
34
. Favorit-snabbmatsrestaurant? Empes
35. Äger du en cykel? Japp
36
. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Ingen, jag vill inte ha nån kredit föredrar att betala det jag köper
37. Läggdags? 22-23e
38. Vad lyssnar du till just nu? E4an utanför lägenheten 
39. Favorit färg? På vad?
40. Hur många tatueringar har du? 2

Alla vänner klipp in denna i era bloggar å svara :)


Heipa


Söndag

God morron,
Ja i veckan fyllde jag å Johan år, det var som trevligt, jag fick massor av det jag önskade mig i present, tex presentkort på make up store, å på kicks å höganästallrikarna, pengar att gå till frissan med, skor, TP, blomma å choklad, te å lite lotter å sånt..
Igår var jag på sminkning på make up store, det blev bra men jäklar dom sminkar en mycket, så köpte jag en parfym för presentkortet på kicks det blev DKNY, den luktar som gott.
Mamma å pappa har varit här i helgen idag åker dom hem, det har varit skoj, så igår käkade vi middag hos brorsan å drack nån drink, det var trevligt!
Idag blir det nog en väldigt lugn dag, film å skräpmat skulle jag tro.

Nä nu ska jag kolla lite andra avenyn på datorn.

Heipa

RSS 2.0