Umeå

Testar skriva på en här kanten en gång:P Snart åker jag till Umeå ska få åka lastbil.. Sitter å väntar på att chaffisen ska höra av sej bara så drar jag! 
Ska bli grymt skoj att komma bort från den här stan.. bort från sitt hem ett tag...
De e alltid såå skönt att komma hem oxå då när man varit borta ett tag!

Jag ska vara tentavakt i Kiruna den 10 April på irf.. ganksa coolt om jag själv får säga de=)

Jaja nu ska jag kolla så jag har med mej allt.. 
Trevlig helg allisammans!
 

Onsdag!


Onsdagsmorron.. Jag har ännu inte börjat med min uppsats.. Fan vilken ångest jag har.. Men ska börja med den snart.. Ska å fika på stan med Linda vid ett eftersom hon flyttar till fjollträsk snart.. innan de ska jag ha skrivit några rader iaf.. Rubriken kanske iaf..=)

Igår käkade jag å Camilla tomatsoppa och de var jättegott.. länge sen sist.. Ikväll blire tacco med Anna å Cam ska bli äckligt gott=) Sjukt länge sen vi var alla tre å sjukt länge sen jag åt tacos=) MEN igår skulle vi se desperata hemmafruar förståss.. så är de äcklig hockey istället.. jag blir så förbannad kommer hata hockey for ever nu!

Igår var jag å hälsade på Syster å så red jag men hästen ville inte gå vars jag ville.. sen cyklade jag hem därifrån (cyklade dit en dag å orkade inte cykla hem så min cykel var där) Det tog exakt 32 minuter.

Imorron åker jag lastbil till umeå=) Sen kommer Lisso å Ida på lördag så åker jag hem med dom.. De ska bli skoj i helg alltså!

Nä nu ska jag börja läsa om underbara grunder å skriva en rad eller två på uppsatsen!
Ha en bra dag kära läsare!

Måndag


Jo idag e de ju måndag.. Känns inte som så stor skillnad på dagarna då man ändå är ledig jämt.. men jag hade verkligen behövt börja med mitt arbete.. ska ha skrivit nåt på de iaf innan dagen e slut!

Igår var jag å kollade min kusin då hon spelade pingis hon är fan grym på de alltså.. hon bara vann å vann=)  Sen vart de film på kvällen...

Nä om man skulle ta å äta lite frukost... =)

Hare bra

Lördag idag!


Det svåraste är att hitta på en rubrik.. Men de kanske inte är så många som läser den ändå.. Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit barnvakt sen igår.. De var kul att göra nåt=)

Har även varit å kollat min kusin då hon spelar pingis hon var världsbäst.. hon vann båda dom matcherna vi såg överlägset.. hoppas hon vann alltihopa!

Idag har jag ont i magen så jag tänker inte så så mkt.. glo tv kankse blir de mest spännande som händer.. Igår åt jag både hampis å glass de var inte alls bra.. typiskt att man bli dålig då man äter de man tycker e gott..

Igår gick jag å maria runt broarna på morronen å sen tog vi bussen in till stan där jag träffade Anna vi käkade lunch å så.. sen kom syrran å vi var på stan till efter 4 nångång.. en mascara var de enda jag shoppade.. efter så där många timmar då var de ju nästan meningslöst att gå på stan alls..

Nåå ska till umeå till vackra Julia till helgen förhoppningsvis då kan man kanske shoppa lite=)  Måste ju ha nå fina kläder till mammas fest!

Nå de var allt jag hade att tillägga just nu hoppas alla får en bra helg!  

H?r gillar jag att vara

H?r gillar jag att vara

Jaha Blogginlägg på riktigt nummer 1

Idag har jag å Maria min kära granne varit ute å gått i två timmar... Man kan säga att vi var jätteduktiga=) Å imorron på morronen ska vi göra samma sak igen=)

Sen har de inte hänt så jäkla mkt mer faktiskt... vi skulle visst få tillbaka tentan idag men jag har du inte sett röken av den.. hoppas att resultatet kommit imorron.. Jo jag har spelat betapet ett par gånger.. kanske 2000 =) Du borde testa www.betapet.com de e jättekul!

Ja de var dagens historia nu ska jag göra något annat

Heipa

Här e jag!

H?r e jag d?

RSS 2.0