Jag har visst fått mej ett arbete!

Jajamensan, i morse ringde dom från Xzakt, var på intervju där förra veckan och frågade om jag hade just att börja jobba klockan 9 på måndag! Givetvist hade jag stor lust med det! Fasst skönt att ha de löst nu iaf.. Bara man trivs där så! Och helt okej betalt är de dessutom.. sommaren blir bra eftersom jag inte har någon hyra att betala då heller! Jippie=)

Idag ska jag fara med anna hem till henne då hon slutar jobba så ska vi å titta på en majbrasa.. De ska bli skoj!

En sak är att jag inte kommit så himla långt på min uppsats.. nu e de bara att skriva resten av veckan eftersom man kanske inte kommer hinna de så mkt då man jobbar sen.. Men de brukar bli lite fart i de man gör då man får lite press på sej så de kommer nog ordna sej..!
Nu e de bara två dagar kvar tills jag ska till lassa.. hojja jag gillar verkligen inte de stället.. nervös är jag!

Nä om man skulle slänga på en tvättmaskin å diska så kanske man hinner skriva några rader sen innnan de e dags att fara iväg!

Ps jag börja sakna alla er väldigt mkt som inte är i Skellefteå nu.. de börjar bli dags för er att komma hem!! Tex. 154:an :P

Helg!

Känns inte som så stor skillnad när man inte har nån skola eller jobb eller nåt.. Men de e ju kul att alla andra e lediga oxå!
Idag ska jag iväg med Stefa å Anna och grilla.. de ska bli himla mysigt.. Kankse tillochmed dricker EN öl bara för sakens skull=) På onsdag ska jag på sjukhuset då ska jag höra om jag kanske får dricka liite ibland...
 Nu ska jag börja fixa lite här hemma men skriver mer sen!


Hemkommen!

Jo nu är jag hemma igen.. så jäkla skönt alltså! Jag har haft de jättebra där uppe men borta bra å hemma bäst=)
Jag kom dit då på Onsdag fick åka med Per de var schysst.. Till svappavaara så kom pappa och hämtade mej därifrån s for vi till poikki.. Å sen dagen efter så åkte jag till byn och festade och på vägen dit körde jag efter en skogsväg som var spårig och jävlig så jag fick sladd på bilen och körde in i en plogvall så framskärmen fick sej en buckla.. detta kommer endast kosta 4000.. Jätteroligt!

Men i Rovvis hade jag de bra iaf trots krocken vi var fulla å glada satt ute och eldade och hade levande musik å alla var på gott humör=)

Sen Har vi varit på ett flertal utflykter jag och min familj hela påskveckan de var väldigt skoj! En dag var vi till alajärvi å då fick vi 20 fiskar de var svinskoj då de nappade hela tiden!

Sista veckan var de mycke fix till mammas firande hon blev ju då 50 bast! Först hade vi vanligt kalas på onsdag med fika å sånt.. å mycke folk kom under hela dagen de var skoj! Sen på Fredag var de festen på petsamo de var riktigt skoj! God mat (jag å brorsan bakade 30 pajjer) å gtt dricka=) Alla vart fulla å glada!

Å sen kom jag hem igår kväll.. De var så skönt när man kom innan för dörren alltså men nu har man då ordentligt med tvätt måste ta tag i de strax.. givetvist har jag gjort massa annat oxå.. men svårt att komma ihåg så här i efterhand.. var å kolla Ninas bejbis, var till Jukkas å bakade tunnbröd med Marika osv!

Nu ska jag skriva lite på min uppsats jag har skrivit klart om torpargrunder och ska nu börja på de snarlika kryprumsgrunder!


Snabb uppdatering!!!

Jo jag är här hos min vän Lisso just nu.. Jag börjar få hemlängtan!
Jag har råkat krockat pappas bil.. och sånt där..
Kan säga att jag har ser ut som en tändsticka.. Prickibrun från hakan å uppåt å kritvit resten!
Jag skriver om allt sen då jag kommer hem! Nu är de bara 8 dagar kvar nedräkningen har börjat :P


Måste blogga lite mer =)

Spelade en betapet nyss.. feting förlorade fy fan så jäkla irriterande!
Så pratade jag med världens bästa lillisette=) Å imorron bär de av till byn (Vittangi) ! De ska bli såå himla roligt! En dag blir de att vara där å dricka en cider å ha mys med tjejjerna! Åååh de ska bli underbart!

Om ungefär 4-5 timmar blir de avresa så man kommer hem sent ikväll men skönt de iaf så man kan åka imorron!
Ja de var de =)

Nu blir de resa igen!

Idag åker jag till mamma å pappa i poikkijärvi de ska bli väldigt skönt att komma hem en sväng men ska vara där i två å en halv vecka de e lite väl länge.. men de blir skönt att komma tillbaka till Skellefteå igen efter de... Jag kommer inte ha en dator på två å en halv vecka antagligen så de blir inte så många nya inlägg här..

Jag har visst klippt av allt mitt hår.. De har jag ju glömt att berätta.. de e till axlarna nu typ.. Väldigt skönt håret fick en helt ny kvalitet!

Nu har jag äntligen fått tid på sjukhuset oxå.. 2 maj.. de går inte så snabbt.. men förhoppningsvis får man veta vad man har för fel i magen då...

Nu måste jag packa å städa så jag hinner med skjutsen sen!

Glad Påsk!

Nå nu e man hemma iaf

I torsdags for jag då med en jättestor lastbil till Umeå.. De var skönt att slippa åka buss!
Så var jag där då hos Julia, (Tack min vän för allt) Det var väldigt trevligt vi har shoppat å käka massa gott å myst å gått på morronpromenad förstås=)
Jag har nu köpt kläder till min mammas 50-årsfest, så har jag handlat massa annat smått å gott.. mestadels till andra.. =)
Sen kom Lisso å Ida.. Lisso hade varit i Fjollträsk (Som Maria på Norrländska betyder Stockholm:P ) Och inhandlat sej en bil, det var en jättefint MB, dom hämtade upp mej i Umeå å jag tog över ratten, mina kamrater var ganska trötta efter lång körning å så var dom ju givetvis på IKEA=)
Så när vi kommit oss i väg ungefär så där två mil så upptäcker jag att jag visst har Julias hemnyckel i min jackficka, å så när jag ringer henne så e hennes batteri i telefonen slut, men hon drog till en granne och lånade laddare när hon letat som en tok å kom på att jag visst hade hennes nyckel.. så då åkte vi tillbaka å lämnade den. .
Sen där mitt på vägen i skogen så hoppade de visst fram en räv framför bilen, Det var ganska jätteäckligt de lät verkligen som att varendra ben i dens kropp gick väldigt sönder..
Men den dog nog ganska snabbt å smärtfritt hoppas jag verkligen.
Sen kom vi då fram tillslut 12 på natten hit å då for vi på Shell å sen hem å la oss å kollade gamla foton å snacka lite skvaller å sen sov vi alla sååå gott=)

Idag har jag städat hela dagen.. Men bara sånt som inte syns... garderoben å byrån å bokhyllan å sånt imorron blire resten.. Hojja de e så tråkigt verkligen... Men lite kul var de att jag i min städning hittade två presentkort, ett från min student å en från min 20 års dag.. =) Så nu kan man gå å shoppa lite gratis å de ska jag göra snarast=)

Jag har förresten börjat skriva på min uppsats nu.. säkert en sida:P
Ska nog åka till skolan imorron å skriva lite till=) Men om nån känner att ni har lust att skriva den åt mej så går det oxå bra=)

Skulle visst lägga in det här inlägget igår men då funkade visst de inte.. tur som Faaaaan att jag kopierade de innan.. För de försvann..

Imorron är de äntligen tisdag!

RSS 2.0