Nyårsafton

Igår var det ju nyårsafton, vi var hos Erik å Emma med Jeanette å Anton och Gustav å Johanna.
Vi började med att äta toast med rensteksröra och lite sallad till förrätt, till varmrätt blev det Potatisbakelser (som var svingoda) med fläskfilé med Parmesanost och grönsaker, det var gott!

Sen var vi på Lövångersrevyn kl 19.00 på Nordanåteatern, det var väl sådär, jag och min mamma har varit på nyårsrevyn i Kiruna nästan varje år jämt, och den är bra för det mesta, den här var inte ens en tredjedel så bra.. det var typ 7 st som var med och alla var gamla nästan, sen var dom som så slamsiga på scenen.
Men det var som ändå kul att testa göra det en nyårsafton, men som sagt det var inget emot den som vi brukar se i vanliga fall.

Sen gick vi tillbaka till Emma och Erik och åt efterrätt glass med varm kolasås och bananer och sen spelade vi spel, Absolut överrenst, jag och Johan förlorade.... å sen blev klockan tolv.

Strax efter det cyklade vi hem och var hemma efter 1 nångång, det blev en relativt nykter och lugn nyårsafton, vilket känns väldigt bra idag, men självklart ska vi ta en bakispizza ändå strax :) så ska vi se den sista Harry Potter filmen som har kommit ut, vi har sett alla den senaste veckan typ, dom är rikgit bra!

Det känns fruktansvärt onödigt att gå och jobba imorron eftersom det ändå bara är en dag.. men men det är iaf bättre betalt än en vanlig dag så då kan det ju vara värt :)
'
Nä nu ska jag ta tag i pizzainköpet.

Gott nytt år!

Heipa

Kommentarer
Postat av: Therese

Låter som du hade en riktigt trevlig nyårsafton. Ganska skönt att ta det lite lugnt ibland. Ska försöka ta och ringa dig imorgon en stund så vi får prata lite skit....Kram

2009-01-01 @ 20:54:46
Postat av: Elin

Tack :D Den ska komma 30/5 :) Det blir jätteroligt :D Ha det bra! Kram!

2009-01-03 @ 02:31:22
URL: http://elinsofie.blogg.se/
Postat av: emma

hejsan snyggo! Hoppas du har det bra, jag har det bra.. Myser på här i vittangi.. =) Var ett tag sedan vi hördes, kanske skulle ha en telefondejt någon gång? Kram kram

2009-01-03 @ 14:44:42
URL: http://empo85.blogspot.com
Postat av: MARIA GÖTEBORG =)

OH!!!! förlovning! Grattis :) hur är det med dig annars? jag och axel åker till kina nu på söndag så vi är borta ett tag, ska bli riktigt roligt faktiskt.. saknar dig! kramar

2009-01-06 @ 12:28:10
Postat av: MARIA

haha! förlorade, inte förlovade!! hehe...

2009-01-06 @ 12:34:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0