Spenat- och ricottacanelloni med två sorters sallader

I lördags gjorde jag 4:e rätten.

Man hackade 1 gul löl, stekte den och hällde i 450 gram tinad och urkramad spenat.
När det blivit varmt hälde man i en burk ricotta.
Sen tog man färska lasagneplattor och delade i 8 bitar (en förpackning)


Så la man allt i en smord form



Haha inte så snyggt kanske!
Sen på med en burk pizzasås/tomatsås


In i ugnen i 10 minuter, sen på med 150 gram riven ost och in i 15 minuter till i ugnen.
225 grader kan jag ju tillägga!

KLART!


Sen var det en ÄCKLIG sallad till så jag orkar inte ens skriva receptet, men det var vitabönor, purjolök, citron, tomat..


Men lasagnegrejerna var jättegoda!
Hade lätt kunnat göra om det receptet.

Heipa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0